8 minuten leestijd

10x HĆ©t leukste babyshower cadeau om te geven (tips & inspiratie!)

Heb je binnenkort een babyshower en heb je nog geen inspiratie of ideeƫn voor een origineel babyshower cadeau? Het kan heel erg lastig om zijn om een mommy to be te verrassen met een uniek, persoonlijk Ʃn functioneel babyshower cadeautje, dat begrijpen we bij Invulboekjes.nl als geen ander.

Daarom hebben we speciaal voor jou een top 10 gemaakt van onze leukste babyshowercadeaus! Doe inspiratie op, bekijk aandachtig onze tips en ideeƫn en waarschijnlijk vind je al snel hƩt perfecte cadeau voor een babyshower in onze webshop.

Babyshowerboek

We trappen onze top 10 af met een echte klassieker: het babyshowerboek! In dit invulboek kunnen alle gasten van de babyshower een lieve wens opschrijven voor de aankomende geboorte van de kleine. Daarnaast biedt het talloze mogelijkheden om leuke voorspellingen te doen over bijvoorbeeld het eerste woordje, de lengte of de haarkleur. Kortom: zoek je een origineel cadeau dat tegelijkertijd een tastbare herinnering is aan de babyshower? Bekijk dan zeker eens de volgende boeken:

 

Babyshower invulkaarten

NĆ³g een ontzettend leuk cadeau dat direct kan worden gebruikt tijdens de babyshower zijn babyshower invulkaarten. Alle aanwezigen krijgen een eigen kaart en vullen deze in met hun wensen en voorspellingen. Maak een voorspelling wanneer de baby wordt geboren, welke kleur ogen hij of zij heeft en meer! Heeft iedereen de kaarten ingevuld? Vergelijk deze dan met elkaar en je bespreek samen de verschillende overeenkomsten. Zo beleef je gegarandeerd een gezellige middag!

 

Echoboekje

Tijdens een zwangerschap wordt er regelmatig een bezoek gebracht aan het ziekenhuis om echoā€™s te laten maken. Het leukste hieraan? Je krijgt na iedere echo een aantal fotoā€™s mee naar huis! Maar hoe of waar kun je deze het beste bewaren? Ik een echoboekje natuurlijk! De leukste en meest originele boekjes hebben we voor je op een rij gezet:

 

Bewaarbundel geboortekaartjes

De aanstaande moeder kan waarschijnlijk niet wachten tot het eindelijk zo ver is: de geboorte! En dit nieuws wordt natuurlijk groots gedeeld met het versturen van geboortekaartjes. Vanzelfsprekend ontvangen de kersverse vader en moeder hierdoor zelf ook veel kaartjes terug met felicitaties. Met een bewaarbundel voor geboortekaartjes kunnen de vader en moeder in spƩ deze op een eenvoudige manier verzamelen en bewaren. Een hele leuke herinnering voor later!

 

Geboorteposters

Een leuk babyshower cadeautje met een knipoog naar de babykamer? Dan is een geboorteposter een leuk idee! Deze poster is verkrijgbaar in alle sterrenbeelden. Dus of de aanstaande kleine nu geboren wordt in de maand juli of september: je bestelt heel eenvoudig een poster van het juiste sterrenbeeld. Dat mag toch niet ontbreken in de babykamer?

 

Mijlpaalkaarten baby

Vanaf het moment dat de baby geboren is, raakt alles in een stroomversnelling. De dagen vliegen voorbij en voor je het weet is de baby 1 maand oud, heeft de kleine voor het eerst gelachen of kan hij of zij al staan! Stuk voor stuk prachtige mijlpalen waar de kersverse ouders in de instantie misschien minder bij stilstaan dan ze achteraf zouden willen. Met behulp van baby mijlpaalkaarten kunnen ze er niet meer omheen! Deze kaarten hebben alle mooie momenten van de baby in het eerste jaar verzameld, zodat je bij ieder moment stil kunt Ć©n moet staan.

 

Baby logboek

In de eerste maanden van het leven van een baby draait het vooral om slapen, eten en luiers verwisselen. Het kan lastig zijn om hier een goed ritme in te vinden, want pasgeboren baby’s zijn wat dat betreft graag eigenwijs. Toch kan een baby logboek de ouders helpen bij het bijhouden van deze momenten zodat je meer structuur krijgt in de dagen. Denk bijvoorbeeld aan een logboek voor het bijhouden van slaap of het verschonen van luiers. Een klein babyshower cadeau, maar zeker niet minder leuk en bruikbaar!

 

Opgroeiboek

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan voor cadeaus voor babyshower? Wij hebben nog wel een goede tip voor je: een opgroeiboek! Het klinkt misschien nog ver weg, maar er komt een moment dat de kleine niet zo klein meer is. Hij of zij wordt net als iedereen elke dag weer een dagje ouder. En zeker bij pasgeboren babyā€™s lijkt de tijd soms wel twee keer zo snel te gaan. Een opgroeiboek is daardoor het perfecte babyshower kado. Bestel nu direct jouw favoriet:

 

CrĆØche en oppasboek

Hoewel de baby nu nog niet eens is geboren, komt er binnenkort toch een keer een moment waarop er een oppas in beeld komt. Voor veel ouders is dit een lastig moment, want het liefst ben je iedere minuut betrokken bij de kleine. Met behulp van een oppasboek kan degene die op de baby past de ouders meenemen in hoe de dag, middag of avond is verlopen. Zo geef je niet alleen een babyshowercadeau waar de aankomende ouders ook daadwerkelijk baat bij hebben, maar het is ook nog eens origineel Ć©n uniek.

 

Ontdek meer leuke babyshower cadeaus!

Heb je na onze 10 babyshowerkado tips nog niet hƩt perfecte cadeau gevonden? We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar gelukkig hebben we nog tal van andere leuke ideeƫn en producten voor je. Cadeaus voor babyshowers zijn heel persoonlijk en hebben vaak een directe connectie met de zwangerschap of geboorte. Ben jij juist op zoek naar een overzicht van babyshowercadeaus die hier los van staan en een algemenere insteek hebben? Wij delen graag onze inspiratie, ideeƫn en tips met je!

Bekijk alle cadeauboeken

Invulboekjes.nl

Vragen over dit artikel

Invulboekjes.nl

Eerder bekeken door jou

Invulboekjes.nl

Wat zeggen onze klanten?

Leuke producten die voldoen aan de verwachting.

MarlousVlag
Review via WebwinkelKeur op 08-07-2022

Snel geleverd, leuke kaartjes en leuk dat er een stickervel bij cadeau wordt gedaan.

MoniqueVlag
Review via WebwinkelKeur op 06-07-2022

Erg mooie notitieboekjes en een prachtige kalender besteld, enorm tevreden over het assortiment en de kwaliteit en prijs. Aanrader!

NousVlag
Review via WebwinkelKeur op 06-07-2022

Alles verliep perfect.

SandraVlag
Review via WebwinkelKeur op 02-07-2022

Ik heb verschillende boekjes besteld. Zien er allemaal mooi uit en goed te gebruiken.

BiancaVlag
Review via WebwinkelKeur op 03-07-2022

Invulboekjes.nl
Review Slider Image