8 minuten leestijd

10x Hét leukste babyshower cadeau om te geven (tips & inspiratie!)

Heb je binnenkort een babyshower en heb je nog geen inspiratie of ideeën voor een origineel babyshower cadeau? Het kan heel erg lastig om zijn om een mommy to be te verrassen met een uniek, persoonlijk én functioneel babyshower cadeautje, dat begrijpen we bij Invulboekjes.nl als geen ander.

Daarom hebben we speciaal voor jou een top 10 gemaakt van onze leukste babyshowercadeaus! Doe inspiratie op, bekijk aandachtig onze tips en ideeën en waarschijnlijk vind je al snel hét perfecte cadeau voor een babyshower in onze webshop.

Babyshowerboek

We trappen onze top 10 af met een echte klassieker: het babyshowerboek! In dit invulboek kunnen alle gasten van de babyshower een lieve wens opschrijven voor de aankomende geboorte van de kleine. Daarnaast biedt het talloze mogelijkheden om leuke voorspellingen te doen over bijvoorbeeld het eerste woordje, de lengte of de haarkleur. Kortom: zoek je een origineel cadeau dat tegelijkertijd een tastbare herinnering is aan de babyshower? Bekijk dan zeker eens de volgende boeken:

 

Babyshower invulkaarten

Nóg een ontzettend leuk cadeau dat direct kan worden gebruikt tijdens de babyshower zijn babyshower invulkaarten. Alle aanwezigen krijgen een eigen kaart en vullen deze in met hun wensen en voorspellingen. Maak een voorspelling wanneer de baby wordt geboren, welke kleur ogen hij of zij heeft en meer! Heeft iedereen de kaarten ingevuld? Vergelijk deze dan met elkaar en je bespreek samen de verschillende overeenkomsten. Zo beleef je gegarandeerd een gezellige middag!

 

Echoboekje

Tijdens een zwangerschap wordt er regelmatig een bezoek gebracht aan het ziekenhuis om echo’s te laten maken. Het leukste hieraan? Je krijgt na iedere echo een aantal foto’s mee naar huis! Maar hoe of waar kun je deze het beste bewaren? Ik een echoboekje natuurlijk! De leukste en meest originele boekjes hebben we voor je op een rij gezet:

 

Bewaarbundel geboortekaartjes

De aanstaande moeder kan waarschijnlijk niet wachten tot het eindelijk zo ver is: de geboorte! En dit nieuws wordt natuurlijk groots gedeeld met het versturen van geboortekaartjes. Vanzelfsprekend ontvangen de kersverse vader en moeder hierdoor zelf ook veel kaartjes terug met felicitaties. Met een bewaarbundel voor geboortekaartjes kunnen de vader en moeder in spé deze op een eenvoudige manier verzamelen en bewaren. Een hele leuke herinnering voor later!

 

Geboorteposters

Een leuk babyshower cadeautje met een knipoog naar de babykamer? Dan is een geboorteposter een leuk idee! Deze poster is verkrijgbaar in alle sterrenbeelden. Dus of de aanstaande kleine nu geboren wordt in de maand juli of september: je bestelt heel eenvoudig een poster van het juiste sterrenbeeld. Dat mag toch niet ontbreken in de babykamer?

 

Mijlpaalkaarten baby

Vanaf het moment dat de baby geboren is, raakt alles in een stroomversnelling. De dagen vliegen voorbij en voor je het weet is de baby 1 maand oud, heeft de kleine voor het eerst gelachen of kan hij of zij al staan! Stuk voor stuk prachtige mijlpalen waar de kersverse ouders in de instantie misschien minder bij stilstaan dan ze achteraf zouden willen. Met behulp van baby mijlpaalkaarten kunnen ze er niet meer omheen! Deze kaarten hebben alle mooie momenten van de baby in het eerste jaar verzameld, zodat je bij ieder moment stil kunt én moet staan.

 

Babyboek

Zit het ultieme cadeau voor babyshower er tot nu toe nog niet tussen? Bekijk dan zeker eens onze ruime keuze aan babyboeken. Dit babyshowercadeau is een ontzettend leuke attentie die altijd goed in de smaak valt. In het eerste jaar van de pasgeboren baby gebeuren er zoveel leuke en bijzondere momenten, die je het liefst voor altijd wilt koesteren. Benieuwd naar de brede keuze in ons assortiment? We delen ze graag met je:

 

Baby logboek

In de eerste maanden van het leven van een baby draait het vooral om slapen, eten en luiers verwisselen. Het kan lastig zijn om hier een goed ritme in te vinden, want pasgeboren baby’s zijn wat dat betreft graag eigenwijs. Toch kan een baby logboek de ouders helpen bij het bijhouden van deze momenten zodat je meer structuur krijgt in de dagen. Denk bijvoorbeeld aan een logboek voor het bijhouden van slaap of het verschonen van luiers. Een klein babyshower cadeau, maar zeker niet minder leuk en bruikbaar!

 

Opgroeiboek

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan voor cadeaus voor babyshower? Wij hebben nog wel een goede tip voor je: een opgroeiboek! Het klinkt misschien nog ver weg, maar er komt een moment dat de kleine niet zo klein meer is. Hij of zij wordt net als iedereen elke dag weer een dagje ouder. En zeker bij pasgeboren baby’s lijkt de tijd soms wel twee keer zo snel te gaan. Een opgroeiboek is daardoor het perfecte babyshower kado. Bestel nu direct jouw favoriet:

 

Crèche en oppasboek

Hoewel de baby nu nog niet eens is geboren, komt er binnenkort toch een keer een moment waarop er een oppas in beeld komt. Voor veel ouders is dit een lastig moment, want het liefst ben je iedere minuut betrokken bij de kleine. Met behulp van een oppasboek kan degene die op de baby past de ouders meenemen in hoe de dag, middag of avond is verlopen. Zo geef je niet alleen een babyshowercadeau waar de aankomende ouders ook daadwerkelijk baat bij hebben, maar het is ook nog eens origineel én uniek.

 

Ontdek meer leuke babyshower cadeaus!

Heb je na onze 10 babyshowerkado tips nog niet hét perfecte cadeau gevonden? We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar gelukkig hebben we nog tal van andere leuke ideeën en producten voor je. Cadeaus voor babyshowers zijn heel persoonlijk en hebben vaak een directe connectie met de zwangerschap of geboorte. Ben jij juist op zoek naar een overzicht van babyshowercadeaus die hier los van staan en een algemenere insteek hebben? Wij delen graag onze cadeau inspiratie, ideeën en tips met je!

Bekijk alle cadeauboeken

Invulboekjes.nl

Vragen over dit artikel

Invulboekjes.nl

Eerder bekeken door jou

Invulboekjes.nl

Wat zeggen onze klanten?

Snelle levering, netjes ingepakt, ben helemaal tevreden

Review over Invulboekjes van: AmberVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 08-02-2023

Leuke vormgeving, snelle verzending en als kers op de taart een klein presentje.

Review over Invulboekjes van: DanaVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 09-02-2024

Mooie kaartjes, snelle levering en handig die gratis leuke stickers erbij!

Review over Invulboekjes van: EmilyVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 11-02-2024

Snelle levering, super originele en leuke cadeautjes voor elke gelegenheid!

Review over Invulboekjes van: EllyVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 14-02-2024

Heel tevreden, goede en snelle service!

Review over Invulboekjes van: SeverinneVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 15-02-2024

Invulboekjes.nl
Review Slider Image