Afscheidsboekje voor de juf

Toont alle 3 resultaten


Afscheidsboekje voor juf of meester: een superleuk idee aan het eind van een schooljaar

Het eind van het schooljaar nadert. Superleuk natuurlijk, want dan is het vakantie en daarna kom je in een andere klas. Maar tegelijkertijd betekent het ook dat je afscheid moet nemen van die geweldige juf of meester. Jullie hebben als klas heel wat leuke, mooie en bijzondere momenten meegemaakt en dat wil je niet zo maar voorbij laten gaan. Dus waarom vullen jullie met de hele klas niet een afscheidsboekje voor de juf of meester in?!

Vul met je klas een afscheidsboekje voor de juf in

Het met de hele klas invullen van een afscheidsboekje voor je juf of meester is een fantastische manier om met z’n allen afscheid te nemen van je favoriete leerkracht. Je kunt een afscheidsboekje zien als een soort vriendenboekje – vol met vragen over de juf of meester, het schooljaar en de kinderen uit je klas.

Je schrijft in het afscheidsboekje voor de juf of meester voor wie het is en in welk jaar je bij hem of haar in de klas zaten. Vervolgens kunnen alle kinderen uit je klas een aantal bladzijdes vol met leuke vragen invullen. Uiteraard is er ook heel veel plek voor al jullie grappige, gekke en lieve (klassen)foto’s en tekeningen.

Een afscheidsboekje voor je juf of meester is dus een super originele manier om hem of haar te bedanken voor het schooljaar!

Laat je juf of meester een afscheidsboekje invullen

Je kunt een afscheidsboekje cadeau doen, maar je kunt er ook één voor jezelf laten invullen. Er is namelijk ook een speciaal juffen en meesters boek waarin de juf of meester van jouw klas aan het eind van het schooljaar iets kan schrijven. Op die manier kunnen alle leerkrachten op jouw school een unieke herinnering aan jouw schooltijd achterlaten.

Ook in een juffen en meesters vriendenboekje mag ruimte voor foto’s, tekeningen en leuke anekdotes natuurlijk niet ontbreken.

Supersnel in huis

Ben je op zoek naar een leuk afscheidsboekje voor je juf of meester? Je vindt ze op invulboekjes.nl. wij zorgen er namelijk persoonlijk voor dat we de leukste afscheidsboekjes in ons assortiment hebben, zodat jij op een leuke en originele manier afscheid kunt nemen van je favoriete leerkracht.

Als je voor 23.00 uur bestelt, heb jij je pakketje de volgende werkdag al in huis! We bezorgen zowel thuis als bij een pick up point van jouw keuze, zodat jij zo snel mogelijk met je bestelling aan de slag kunt. Want niets is zo leuk als het invullen van een invulboekje!

De waardering van www.invulboekjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 9470 reviews.