Maandkalenders

Toont alle 5 resultaten

Met een maandkalender heb jij altijd de hele maand in één oogopslag. Zo weet jij precies wanneer je waar moet zijn, wanneer je een deadline hebt of wanneer de leraren op de school van je kinderen een studiedag hebben. Met één blik op je maandkalender weet jij wanneer je even wat gas terug moet nemen, omdat het anders te druk wordt. En wanneer je nog wel wat extra werk of afspraken in kan plannen, omdat je tijd genoeg hebt. Jouw maandkalender geeft je overzicht en zo houd je ook nog wat tijd over voor andere leuke dingen!


Verder kijken?


Wat is een maandkalender eigenlijk?

Op een maandkalender zie jij de hele maand in één oogopslag. Alle dagen en datums zijn al ingevuld, dus jij kunt direct aan de slag met je planning, want je hebt voldoende plaats om al je afspraken te noteren. Verder is er vaak ook nog ruimte voor extra notities. Wel zo handig als je in juni een afspraak moet maken bij de tandarts, maar het niet uitmaakt of je op de 1e of op de 15e dag van de maand belt. Maandkalenders beginnen meestal in januari en eindigen in december van het betreffende jaar. Feestdagen zijn ook al ingevuld, dus je weet precies op wat voor dag eerst kerstdag in 2021 valt. Wel zo handig voor je planning.

Maandkalenders met wire-o

Veel maandkalenders zijn gebonden met wire-o. Zo kun je eenvoudig nog even terugbladeren om te zien wanneer dat ene feestje ook alweer precies was. Of vooruit bladeren om te kijken wanneer je eindelijk op vakantie mag. En je hangt hem makkelijk op aan de muur, waar iedereen hem duidelijk kan zien. Maar als je je maandkalender liever neerlegt, kun je natuurlijk ook voor een kalender kiezen die gelijmd is.

De grootste voordelen van een maandkalender

- Een maandkalender heeft de datums en dagen al ingevuld. Je kunt dus direct beginnen met plannen.
- Maandkalenders geven je overzicht in al je activiteiten voor de hele maand. Zo zie je snel wanneer het te druk wordt.
- Je kunt ook de afspraken van je gezin erop noteren.
- Als je taken of afspraken met pen en papier opschrijft, onthoud je ze beter dan wanneer je een digitale agenda gebruikt.
- De maandkalenders hebben vaak ook ruimte voor notities en dingen die je niet mag vergeten. Wel zo overzichtelijk, toch?

Starten met een maandkalender? Heel eenvoudig!

Als je weet hoe een agenda of kalender werkt, is het starten met een maandkalender echt super eenvoudig. Wil je ook afspraken van je kinderen of met het hele gezin op je maandkalender bijhouden? Geef die dan een andere kleur, zodat ze opvallen. Nemen alle familieactiviteiten veel tijd (en dus ruimte) in beslag, dan kun je die beter niet op jouw maandkalender zetten, maar kiezen voor een familieplanner.

Maak een succes van je maandplanning met deze handige tips:
1. Kies een kalender die past bij jouw behoefte: wil je hem ophangen of leg je hem liever op je bureau? Er zijn modellen voor elk wat wils.
2. Geef je maandkalender een vaste plek, zodat je hem nooit hoeft te zoeken.
3. Bepaal vooraf wat je wél en wat je niet op je kalender zet. Zo houd je het overzicht.
4. Gebruik je kleurcodes? Zorg er dan voor dat je altijd pennen in de juiste kleur binnen handbereik hebt.
5. Wil je jouw maandkalender een beetje opvrolijken met stickers of andere accessoires? Houd die dan ook in de buurt van je kalender, maar voorkom dat je maand door al die leuke stickers onoverzichtelijk wordt.

De accessoires om je maandkalender nog persoonlijker te maken, vind je hier.

Een maandkalender kan voor het hele gezin

Met een maandkalender brengt niemand jou van de wijs, wat er ook gebeurt. Je kunt je maandkalender dan ook prima gebruiken voor het hele gezin. Zo weet iedereen precies wat er wanneer van hem of haar verwacht wordt.

Maar heeft jouw gezin een druk sociaal leven, of bestaat het uit meer dan vier personen? Dan kan het nogal druk en onoverzichtelijk worden op jouw maandkalender. Een familieplanner is dan een heel goed alternatief. Die zijn per week ingedeeld en hebben als voordeel dat je ieder familielid een eigen rij of kolom kunt geven. Wel zo overzichtelijk. En een bijkomend voordeel is, dat je kinderen op jonge leeftijd al kunnen leren plannen. Daar hebben ze later zeker profijt van!

Een maandkalender hangt ook leuk aan de muur van je vriendin

Heb jij zo'n vriendin die te vaak iets vergeet, omdat hij of zij het overzicht kwijtraakt? Dan is een maandkalender echt een perfect en handig cadeautje! Wedden dat je vriendin geen enkele afspraak meer vergeet als er zo'n leuke maandkalender aan haar keukenmuur hangt? Je moet wel voorbereid zijn op een nieuwe beste vriendin, want die kalender zorgt niet alleen voor het broodnodige overzicht. Hij zorgt er ook voor dat je vriendin minder last heeft van stress en tijd overhoudt om leuke dingen te ondernemen. Plan jij dat vriendinnenweekend alvast in? Dan heb je de eerste glimlach zeker al te pakken!

Jouw maandkalender online kopen

Een maandkalender is dus meer dan praktisch: of je hem nu op je werk wilt gebruiken of thuis. Die maandkalender geeft je altijd het overzicht dat jij zo graag wilt. En je wilt je nieuwe kalender het liefst zo snel mogelijk in je bezit hebben, zodat je meteen aan de slag kunt met het creëren van overzicht. Online bestellen is dus erg handig. Daarom hebben we bij invulboekjes.nl alvast de allerleukste en handigste maandkalenders voor je geselecteerd. En ze zijn ook nog eens super snel en eenvoudig te bestellen.

Omdat wij het belangrijk vinden dat je je bestelling snel in huis hebt, zorgen wij voor korte levertijden. Dit houdt in dat als je voor 23.00 uur je nieuwe maandkalender bestelt, je deze meestal al de volgende werkdag in ontvangst neemt – bij jou thuis of bij een pick up point van jouw keuze.

Bovendien is online bestellen echt heel erg makkelijk en veilig, want bij ons kies je of je vooraf of achteraf betaalt. En je hebt het ook voor het zeggen wat de betaalmethode betreft. Op invulboekjes.nl betaal je namelijk met iDeal, PayPal, AfterPay, Apple Pay of creditcard.

De waardering van www.invulboekjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 10381 reviews.