Retourneren

Alle geplaatste bestellingen worden met veel aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter zijn dat de bestelling beschadigd is aangekomen of dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelde product(en). Dan kun je je bestelling of een deel daarvan zonder probleem retourneren. Je hebt bij Invulboekjes.nl het recht om jouw bestelling tot 60 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen en dus en te retourneren. Je hebt daarna nog 14 dagen om je bestelling aan ons te retourneren. Wanneer het geen garantie betreft zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Via ons kun je voordeliger retourneren, zie onderaan Voordeliger retourneren via Invulboekjes.nl.

Wil je artikelen retourneren?

 1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
  – Het artikel mag niet beschadigd, beschreven of gebruikt zijn.
  – Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden, indien deze verpakking aanwezig is.
  – Het product mag uit de originele verpakking zijn gehaald voor zover dat nodig is om het product te bekijken.
 2. Download hieronder het retourformulier voor herroeping en vul de velden in. Vergeet het formulier niet bij je retourzending te voegen. Als je het formulier niet kunt printen, volstaat het ook om een briefje met je naam én bestelnummer bij je retourpakketje te voegen.
  » Retourformulier downloaden «
 3. Schrijf het retouradres op de verpakking:
  Invulboekjes.nl
  Lange Baan 8-C

  8331 LW Steenwijk
  Let op: dit is ons vestigings- en retouradres, geen bezoekadres.
 4. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of een (bijvoorbeeld: PostNL) servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. (Let op: bewaar het bonnetje van de retourzending, dit is je verzendbewijs).
 5. Zodra je retour door ons is ontvangen stellen wij je hier van op de hoogte via de e-mail. We storten het aankoopbedrag terug op de rekening waar je mee hebt betaald. Meestal duurt de terugstorting 24 uur, in uitzonderlijke gevallen kan dit duren tot maximaal 14 dagen. Indien je de gehele bestelling hebt geretourneerd, krijg je de eventueel betaalde verzendkosten (die zijn betaald bij de heenzending) ook terug.

Voordeliger retourneren via Invulboekjes.nl

Speciaal voor onze klanten kunnen wij korting aanbieden op je retourzending via PostNL en DHL. Je kunt hieronder een retourlabel aanmaken en direct online betalen. Je ontvangt daarna een e-mail met het retourlabel, deze dien je zelf nog uit te printen en op de doos te plakken. Vervolgens kun je het pakketje naar het servicepunt brengen.

Tarieven Invulboekjes.nl
Retourlabel verzending brievenbuspakje (NL): €3,25
Retourlabel verzending pakket (NL): €4,99
Retourlabel verzending pakket (BE): €5,42

Retourlabel aanmaken