Retourneren

Alle bestellingen worden met veel aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter zijn dat je na ontvangst niet helemaal tevreden bent over je bestelde product(en). Dan kun je je bestelling of een deel daarvan zonder probleem retourneren. Je hebt bij Invulboekjes.nl het recht om jouw bestelling tot 60 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen en dus en te retourneren. Je hebt daarna nog 14 dagen om je bestelling aan ons te retourneren. Wanneer het geen garantie betreft zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Beschadigd product of productiefout ontvangen?
Neem dan altijd contact op met onze klantenservice. Als je dit product op eigen initiatief en kosten retourneert blijven de retourkosten voor eigen rekening.

Via ons kun je voordeliger retourneren, zie onderaan Voordeliger retourneren via Invulboekjes.nl.

Wil je producten retourneren?

 1. Voorwaarden. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
  – Het is geen gepersonaliseerd product, deze kunnen door de personalisatie namelijk niet meer worden verkocht en daardoor niet retour.
  – Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  – Het product mag uit de originele verpakking of sealing zijn gehaald voor zover dat nodig is om het product te bekijken.
 2. Retourformulier. Download hieronder het retourformulier voor herroeping en vul de velden in. Vergeet het formulier niet bij je retourzending te voegen. Als je het formulier niet kunt printen, volstaat het ook om een briefje met je naam én bestelnummer bij je retourpakketje te voegen.
  » Retourformulier downloaden «
 3. Retouradres. Schrijf het retouradres op de verpakking:
  Invulboekjes.nl
  Zuiderzeestraatweg 700-A

  8094 AW Hattemerbroek
  Let op: dit is ons retouradres, geen bezoekadres.
 4. Verzending. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of een (bijvoorbeeld: PostNL) servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. (Let op: bewaar het bonnetje van de retourzending, dit is je verzendbewijs).
 5. Afhandeling en terugbetaling. Zodra je retour door ons is ontvangen stellen wij je hier binnen 5 werkdagen van op de hoogte via een e-mail. We storten het aankoopbedrag terug op de rekening waar je mee hebt betaald of annuleren de openstaande factuur bij achteraf betaling. Meestal duurt het terugstorten 24 uur, in uitzonderlijke gevallen kan dit duren tot maximaal 14 dagen. Indien je de gehele bestelling hebt geretourneerd, krijg je de eventueel betaalde verzendkosten (die zijn betaald bij de heenzending) ook terug.

Voordeliger retourneren via Invulboekjes.nl

Speciaal voor onze klanten kunnen wij korting aanbieden op je retourzending via PostNL en DHL. Je kunt hieronder een retourlabel aanmaken en direct online betalen. Je ontvangt daarna een e-mail met het retourlabel, deze dien je zelf nog uit te printen en op de doos te plakken. Vervolgens kun je het pakketje naar het servicepunt brengen. De verzending van je retourpakketje blijft voor eigen risico.

Bestelling van 28 februari of eerder:

Tarieven via Invulboekjes.nl
Retourlabel verzending brievenbuspakje (NL): €3,25
Retourlabel verzending pakket (NL): €4,99
Retourlabel verzending pakket (BE): €5,42

Retourlabel aanmaken

Bestelling van 29 februari of later:

Tarieven via Invulboekjes.nl
Retourlabel verzending (NL): €5,25
Retourlabel verzending (BE): €5,95

Retourlabel aanmaken