10 minuten leestijd

Sinterklaas cadeaus voor kinderen: 1 jaar t/m 16 jaar

Bijna alle kinderen tellen richting het einde van het jaar de dagen af tot het eindelijk zo ver is: pakjesavond! En ook in de aanloop hier naartoe zetten ze het liefst elke dag hun schoen, in de hoop dat deze rijkelijk wordt gevuld met Sinterklaascadeaus. Een lekkere chocoladeletter en pepernoten zijn altijd goed. Maar wat geef je naast deze lekkernijen nog meer als Sinterklaascadeaus? En welk Sint cadeau past het beste bij welke leeftijd? Wij delen graag de leukste ideeën, tips en inspiratie met je!

Sinterklaas cadeaus tot 4 jaar

Pakjesavond wordt vaak al gevierd vanaf een jonge leeftijd. Maar wat is een leuk Sinterklaascadeau voor 1 jarigen? En wat geef je iemand van 2 jaar met Sinterklaas? Dat kan erg lastig zijn, want speelgoed en bijvoorbeeld knuffels hebben ze vaak al voldoende. Daarnaast wil je waarschijnlijk iets geven waar ze ook écht wat aan hebben, en het liefst zelfs met een educatief tintje. En hoe zit het met kinderen van 2 jaar, wat is een leuk Sinterklaas cadeau voor hen? En wat geef je iemand als Sinterklaas cadeau die 3 jaar oud is? Wij hebben wel een aantal leuke suggesties voor je, want welk kind is er nu niet dol op mooie verhalen?

Of je nu een sinterklaascadeau zoekt voor een baby van nog geen jaar oud of een peuter van 4 jaar: het is altijd lastig om het perfecte Sint cadeautje te vinden. Kinderen in deze leeftijdsfase zijn volop aan het onderzoeken. Ze krijgen interesse in kleuren en vormen en ontwikkelen hun eigen fantasie. Daarnaast leren ze praten en ze vinden het heerlijk om verhaaltjes aan te horen. En dat biedt voldoende mogelijkheden om leuke Sinterklaascadeaus te geven voor kinderen in de leeftijd tot en met 4 jaar!

Sinterklaas cadeau voor kleuters (4 t/m 6 jaar)

Zoek je een Sinterklaascadeau voor jongens of meisje van 4, 5 of 6 jaar? Wij hebben de leukste Sinterklaas cadeaus voor kleuters voor je op een rij gezet. In deze leeftijdsfase gaan kinderen net naar de basisschool, waar ze veel nieuwe vriendjes maken. Daarnaast maken ze een begin met het leren van lezen en schrijven! Ze ontdekken nieuwe woordjes, hebben zelf de grootste verhalen en met een pen of potlood in hun hand weten ze maar al te goed raad. Een leuk cadeau voor ijverige kleuters op de basisschool vind je in ons assortiment:

Gaat je voorkeur liever uit naar een creatiever Sinterklaascadeau? Ook dan ben je bij Invulboekjes.nl aan het juiste adres. Kinderen van 4 jaar t/m 6 jaar kunnen vaak geen genoeg krijgen van kleurboeken! Geef ze een goed boek met fantasierijke afbeeldingen en een set met kleurpotloden of stiften en ze zijn vaak uren zoet! Bekijk zeker eens deze leuke Sinterklaas cadeautjes voor 4 jaar, 5 jaar en 6 jaar:

Cadeaus voor jonge kinderen (7 t/m 12 jaar)

Een leuk Sinterklaas cadeau voor 7 jarige kinderen? Dat kan een pittige zoektocht zijn! Maar ook wanneer je op zoek bent naar een Sinterklaascadeau voor 12 jaar en alles wat daar tussenin zit, is vaak een lastige opgave. Hopelijk kun je inspiratie opdoen uit onze leuke en originele Sinterklaascadeaus, speciaal geselecteerd voor deze leeftijdscategorie.

Gaat je voorkeur meer uit naar een Sint cadeau waarin ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten? Geen probleem, ook daar hebben we aan gedacht! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Invulboek voor creatieve schrijvers? Wederom heel geschikt als Sinterklaas cadeau voor 7 jaar t/m 12 jaar oud.

Sinterklaas cadeau voor jongeren (13 t/m 16 jaar)

Hoewel jongeren natuurlijk al lang niet meer geloven in Sinterklaas, is het wel leuk om op pakjesavond of tijdens het zetten van de schoen een cadeautje uit naam van Sinterklaas te geven. Dus ook voor de leeftijdscategorie van 13 t/m 16 jaar hebben we verschillende leuke Sinterklaascadeaus voor je op een rij gezet.

Een favoriet die vrijwel altijd bij iedereen – zowel jongens als meisjes – goed in de smaak valt is het boek Wreck This Journal. Het doel van dit (dag)boek? Alle opdrachten die er in staan uitvoeren! En zoals de titel van het boek eigenlijk al prijsgeeft, is het de bedoeling dat het boek na iedere opdracht een beetje meer kapot gaat.

Maar daarnaast delen we ook graag nog tal van andere leuke ideeën en tips met je voor Sinterklaascadeaus. Wellicht vind je één van de volgende producten wel een leuk Sint cadeau voor kinderen van 13 t/m 16 jaar. Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze cadeau-inspiratie pagina. Zo heeft je kind met Sinterklaas zeker weten een cadeautje in de schoen!

Maar ook hierbij geldt natuurlijk dat we de creatievelingen niet zijn vergeten, zowel visueel als tekstueel. Ontdek onze eindeloze mogelijkheden op het gebied van bullet journals en persoonlijke dagboeken.

Invulboekjes.nl

Vragen over dit artikel

Invulboekjes.nl

Eerder bekeken door jou

Invulboekjes.nl

Wat zeggen onze klanten?

Snel en correcte levering. Alles tip top in orde.

Review over Invulboekjes van: IngridVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 01-01-2023

Super leuk boekje. Zelf erg leuk om in te vullen maar vooral om te geven.

Review over Invulboekjes van: EsmeeVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 29-12-2022

Mooie prijs, snel geleverd. Enorm leuk kadoo!

Review over Invulboekjes van: DanaVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 29-12-2022

Geweldig dat het zo snel geleverd is!!

Review over Invulboekjes van: ReneVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 28-11-2022

Snelle levering en super tof boekje!

Review over Invulboekjes van: DelphineVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 28-12-2022

Invulboekjes.nl
Review Slider Image