Weekkalenders

Toont alle 9 resultaten

In jouw dagelijkse bestaan is plannen een onmisbare bezigheid. Je hebt op je werk veel afspraken die je niet mag vergeten, thuis zijn er tal van klussen en afspraken die om je aandacht vragen en daarnaast wil je ook nog wat tijd overhouden voor jezelf. Daarom is het ontzettend handig om een weekkalender te hebben waarop je al deze zaken netjes kunt opschrijven, zodat je ze niet vergeet.

(1)
12,99
Op voorraad
-33%
Momenteel niet leverbaar
(1)
10,99
Binnenkort weer leverbaar
-18%
Momenteel niet leverbaar

Weekkalenders

Mwah Weekkalender 2022

8,99 10,99

Je bespaart 18%

Binnenkort weer leverbaar
Momenteel niet leverbaar
10,99
Binnenkort weer leverbaar
Momenteel niet leverbaar
10,99
Binnenkort weer leverbaar
-18%
Momenteel niet leverbaar
(2)
8,99 10,99

Je bespaart 18%

Binnenkort weer leverbaar
Momenteel niet leverbaar
10,99
Binnenkort weer leverbaar
Momenteel niet leverbaar
8,99
Binnenkort weer leverbaar

Wat is een weekkalender?

Een weekkalender is een papieren kalender met een harde achterkaft. Vaak zit er een pen aan vast of bij, zodat je gemaakte afspraken of geplande uitjes direct kunt opschrijven. De data worden op één of twee pagina's per week horizontaal of verticaal getoond. Dat helpt jou om een overzichtelijke en gedetailleerde weergave te krijgen van de aankomende week en gebeurtenissen!

Er zijn kalenders met wire-o die je eenvoudig om kunt slaan, maar ook kalenders waarbij je de voorbije weken simpelweg afscheurt. Wat voor jou handig is, kun je zelf het beste bepalen.

De voordelen van een weekkalender

Een weekkalender is handig voor thuis, maar ook als je op je werk met een relatief klein team werkt en het handig vindt overzicht te hebben van elkaars doen en laten.

De grootste voordelen van een weekkalender zijn:

1. Overzicht: Je ziet in één oogopslag de hele week en dus ook de gemaakte afspraken. Zo heb je een overzicht van de week en kun je je taken beter inplannen.
2. Plannen: Iedere weekkalender beslaat een heel kalenderjaar. Daardoor kun je ook afspraken en taken die wat verder vooruit liggen eenvoudig inplannen. Je vergeet nooit meer iets en je collega's of gezinsleden kunnen vooraf rekening houden met evenementen die in het verschiet liggen.
3. Een planning voor iedereen: Je noteert niet alleen je eigen afspraken, maar ook de voetbalwedstrijden van je zoontje of de balletvoorstelling van je dochter eenvoudig op de weekkalender. Zo weet je precies wanneer je tijd hebt om eens een gezellig avondje met je vriendinnen in te plannen. Gebruik je de weekkalender op het werk, dan kun je hem overigens ook gebruiken om de personeelsplanning helder met het hele team te communiceren.

Een weekkalender is “to the point”

Een weekkalender is een onmisbare tool om het overzicht te bewaren. En het mooie is dat je hem helemaal naar je eigen smaak in kunt richten. De layout per week zorgt ervoor dat aan de randvoorwaarden voor een weekkalender is voldaan. Jij bepaalt welke taken, afspraken en uitjes je wel of niet op je weekkalender zet. Zo voldoet een weekkalender altijd aan jouw behoeften en is dus altijd 'to the point'.

Een weekkalender of een weekplanner?

Vraag je je nu af wat het verschil is tussen een weekkalender en een weekplanner? In een weekplanner kun je immers ook al je afspraken en taken per week noteren en zo heb je daar ook direct het overzicht voor de hele week. Toch zitten er wel degelijk verschillen tussen een weekkalender en een planner.

De grootste verschillen tussen een weekkalender en een weekplanner zijn:

- Een weekkalender heeft minder ruimte en wordt vaak gebruik om alleen afspraken te noteren. Een weekplanner heeft meer ruimte en gaat standaard al uit van ruimte voor afspraken én je takenlijst.
- Een weekkalender is voorgedrukt en loopt van januari tot en met december. Daardoor ben jij geen tijd kwijt aan het opschrijven van data, maar kun je meteen beginnen met plannen.

Minder ruimte zorgt ook voor meer overzicht: je zult minder snel onbelangrijke zaken noteren op een weekkalender. Hoeveel je precies kunt noteren op een weekkalender hangt natuurlijk helemaal van jou zelf af.

Een weekkalender gebruiken is eenvoudig

Een weekkalender heeft minder ruimte en dat is direct ook een voordeel: het dwingt je na te denken over welke dingen je echt wilt (of moet) noteren. Schrijf je alleen je eigen afspraken op? Of wil je ook afspraken van je kinderen of met het hele gezin op je weekkalender bijhouden? Geef die dan een andere kleur, zodat ze opvallen. Nemen alle familieverplichtingen veel tijd (en dus ruimte) in beslag, dan kun je die beter niet op jouw weekkalender zetten. Dan is een familieplanner misschien een beter alternatief!

Maak een succes van je weekkalender met deze handige tips:

1. Kies een kalender die past bij jouw behoefte: wil je hem ophangen of leg je hem liever op een centrale plaats in huis of op het werk? Wij hebben allerlei modellen in ons assortiment, voor elk wat wils. Blader je vaak even terug? Kies dan voor een weekplanner met wire-o.
2. Geef je weekplanner een vaste plek, zodat je altijd snel te pakken hebt.
3. Bepaal vooraf wat je wél en wat je niet op je weekkalender zet. Zo houd je het overzicht.
4. Gebruik je kleurcodes? Zorg er dan voor dat je altijd pennen in de juiste kleur binnen handbereik hebt.
5. Wil je jouw weekkalender een beetje opvrolijken met stickers of andere accessoires? Houd die dan ook in de buurt.

De accessoires om je weekkalender écht persoonlijk te maken, vind je hier.

Weekkalender voor 2021 online bestellen

Een weekkalender koop je snel en eenvoudig online bij invulboekjes.nl. We selecteren ons assortiment altijd met de grootste zorg, zodat jij de keus hebt en een weekkalender kunt kopen die precies bij jou past. Daarin gaan we best ver: zo hebben we voor onze klanten met Friese roots bijvoorbeeld de weekkalender van Krúskes. Volledig in het Fries! Hoe leuk is dat? Natuurlijk houdt het daar niet bij op. Bekijk vooral ons hele assortiment weekkalenders voor 2021 en kies precies de kalender die jou het meest aanspreekt!

Goed voorbeeld doet goed volgen

Omdat vooruit kunnen plannen en het overzicht bewaren een belangrijke vaardigheid is in onze maatschappij, is het verstandig je kinderen hier al op jonge leeftijd bekend mee te maken. Ze zeggen niet voor niets 'jong geleerd is oud gedaan'. Door zelf gebruik te maken van een weekkalender en je kinderen bij de planning te betrekken, zullen zij automatisch zelf ook beter gaan plannen. Dat kun je eenvoudig stimuleren door hun afspraken op de weekkalender te zetten, of de klusjes waarbij zij jou in huis mogen helpen.

En zijn ze wat ouder? Dan is deze handige huiswerkplanner van Zoedt echt een handig hulpmiddel om ze nog beter te leren plannen. Op korte termijn weten zij dan precies wat ze nog voor school moeten doen. Op lange termijn wordt plannen een tweede natuur. Een vaardigheid waar ze je later dankbaar voor zullen zijn!

Op zoek naar een leuk cadeautje?

Een weekkalender is niet alleen handig voor jezelf. Het is ook nog eens een leuk cadeautje. Voor je vriendin of moeder bijvoorbeeld. Een weekkalender die je cadeau geeft, kun je een beetje persoonlijker maken door bijvoorbeeld alvast het geplande vriendinnenweekend erop te noteren, of de uitnodiging voor de verjaardagsfeestjes bij jou thuis erop te schrijven. Zo geef je niet alleen een kalender cadeau, maar verras je ook nog met een persoonlijke boodschap. Wedden dat je het hele jaar door voor een spontane glimlach zorgt?

Jouw weekkalender online kopen

Nu je hebt gelezen hoe praktisch en leuk een weekkalender is, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk eentje in huis hebben. Het komt dus goed uit dat je op invulboekjes.nl de leukste weekkalenders vindt. Omdat wij het belangrijk vinden dat je je bestelling snel in huis hebt, zorgen wij voor korte levertijden. Dit houdt in dat als je voor 20.00 uur je nieuwe weekplanner bestelt, je deze meestal al de volgende werkdag in ontvangst neemt – bij jou thuis of bij een pick up point van jouw keuze.

Bovendien is online bestellen super veilig, want bij ons kies je of je vooraf of toch liever achteraf betaalt. En je hebt het wat ons betreft ook voor het zeggen wat de betaalmethode betreft. Op invulboekjes.nl betaal je namelijk met iDeal, PayPal, AfterPay, Apple Pay of creditcard.

De waardering van www.invulboekjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 10381 reviews.