Invulboekjes.nl

Nieuwjaarscadeau

De laatste maand van het jaar wordt wel eens liefkozend ‘de maand van de cadeautjes’ genoemd. Maar als december voorbij is, betekent dat niet dat het geven van een cadeau ineens minder betekenis heeft. Sterker nog: vlak na de periode met alle sinterklaascadeaus en kerstcadeaus dient de volgende gelegenheid zich alweer aan: nieuwjaarcadeaus! Want hoe kun je het nieuwe jaar nu beter beginnen dan met een origineel oud en nieuw cadeau of nieuwjaarscadeau dat helpt bij het behalen en vasthouden van goede voornemens voor 2023.

Invulboekjes.nl
Nieuwjaarscadeau 2023

Een nieuwjaarscadeautje voor alle goede voornemens

De start van een nieuw jaar is voor velen een moment om weer te werken aan goede voornemens. Of het nu gaat om het afleren van een slechte gewoonte van afgelopen jaar, of het maken van nieuwe herinneringen: goede voornemens maken voor het nieuwe jaar zijn bijna een traditie te noemen in Nederland.

Het lastige is alleen dat veel mensen hun goede voornemens niet weten vol te houden. Gelukkig kun je met een leuk nieuwjaarscadeau op een originele manier bijdragen aan het halen van de nieuwjaarsdoelen van de mensen om je heen. En het leukste is: je kunt dit kado voor oud en nieuw al geven! Zo gaan al je dierbaren gegarandeerd knallend het nieuwe jaar in!

Meer structuur in je leven? Check!

Vink in 2023 gelijk het eerste doel af van je to-dolijst! Veel mensen hebben moeite met plannen, terwijl ze juist graag meer structuur willen in hun leven. Dit is dan ook voor velen een goed voornemen dat in de praktijk niet zo makkelijk te behalen is dan je misschien zou verwachten.

Met behulp van een to-do notitieblok of een dagplanner nieuwjaarsgeschenk wordt het nog leuker en makkelijker om hier aan te werken. Maar denk ook zeker eens aan een gloednieuwe agenda voor 2023, die mag toch niet ontbreken?

Ingepakte Oud En Nieuw Kadootjes

2023 wordt het jaar van geld (be)sparen

Dit is een voornemen dat ook bij veel mensen hoog op het lijstje staat. En juist daarom kan een origineel nieuwjaarscadeau hiervoor heel doeltreffend zijn. Ga het bij jezelf maar eens na, het zou niet verkeerd zijn om soms nét iets meer op de kleintjes te letten en je financiële uitgaven beter te monitoren. Een budget planner kan hierbij helpen en het is een functioneel en origineel oud en nieuw kadootje.

Vaker zelf in de keuken staan

Het spreekwoord ‘gemak dient de mens’ is toepasbaar in tal van verschillende situaties. En ook wanneer het aankomt op zelf eten koken, kiezen veel mensen vaak de makkelijkste route. Want waarom zou je zelf uren in de keuken staan als je ook online iets kunt bestellen bij je favoriete restaurant?

Een leuk cadeau voor oud en nieuw is daarom een receptenboek! Leer nieuwe gerechten te bereiden en bundel alle favoriete recepten in één boekje. Makkelijker kan bijna niet en het stimuleert je om vaker zelf in de keuken aan de slag te gaan.

Geschenk Voor 2023