10 minuten leestijd

Huwelijkscadeaus voor vrienden: origineel, uniek én altijd goed!

Hoera, één van je beste vrienden gaat trouwen! En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij om het te vieren. Maar met welk huwelijkscadeau maak je je vriend(in) nou écht blij? Wij weten het wel: een origineel invulboek!

In ons brede productassortiment vind je tal van verschillende originele cadeaus terug. Of je nu zoekt naar een geschikt cadeau voor een vriend of je beste vriendin: in onze webshop slaag je gegarandeerd dankzij ons veelzijdige aanbod invulboeken en cadeaus.

Kado Bruiloft

Cadeaus voor de bruiloft van je (beste) vriendin

Gaat de grootste droom van je beste vriendin in vervulling en gaat ze trouwen met de liefde van haar leven? Dan wil jij haar natuurlijk hét perfecte huwelijkscadeau geven. Met een Invulboek zit je altijd goed! En zeker wanneer je kiest voor een trouwcadeau met een knipoog naar het huwelijk zelf. Daarom hebben we onze leukste producten voor je uitgezocht, die je kunt geven in aanloop naar de grote dag, kado’s voor de trouwdag zelf én een aantal leuke trouwcadeaus waarmee je vriendin herinneringen aan de bruiloft kan bundelen en bewaren.

En alsof dat nog niet voldoende is, hebben we ook nog een paar originele en unieke cadeaus verzameld die niet gerelateerd zijn aan het huwelijk. Hier zit je gegarandeerd goed mee! Benieuwd naar onze tips om je beste vriend of vriendin mee te verrassen? We vertellen je graag meer!

1. Ter voorbereiding op de grote dag

In de aanloop naar een huwelijk maak je zo veel mooie momenten mee, maar hier wordt lang niet altijd bij stil gestaan. Denk bijvoorbeeld aan het uitkiezen van de bruidsjurk en de ringen, en zo zijn er nog tal van andere bijzondere mijlpalen. Een origineel cadeau om voorafgaand aan de grote dag te geven zijn bijvoorbeeld onze mijlpaalkaarten bruiloft.

Staat er al een vrijgezellenfeest gepland? Kies dan voor een vrijgezellenfeest boek als origineel huwelijkscadeau voor je vriendin! Dit invulboek staat bomvol leuke vragen en biedt eindeloos veel mogelijkheden om herinneringen aan het vrijgezellenfeest in te bundelen en bewaren.

Een ander uniek kado voor de bruiloft van je vriendin is een weddingplanner! Maar ook kraskaarten met het thema ‘bruiloft’ vallen gegarandeerd in de smaak. Met deze originele trouwcadeaus kan je beste vriendin zich optimaal voorbereiden om in het huwelijksbootje te stappen.

2. Cadeaus voor de trouwdag zelf!

Wil je het liefst een trouwcadeau geven dat het aanstaande echtpaar kan gebruiken op de trouwdag zelf? Dan hebben we twee leuke en originele invulboeken voor je uitgezocht. De eerste is een bruiloft gastenboek. Hierin kunnen alle aanwezigen een leuke boodschap of wens opschrijven. Een ander geschenk dat zeker in de smaak zal vallen is een trouwdagboek. Met dit unieke bruiloft cadeau kan je vriendin alle prachtige herinneringen aan de grote dag verzamelen in één boek. Of het nu gaat om de mooiste momenten in geschreven tekst of een verzameling van haar favoriete foto’s: voor iedere herinnering is er ruimte in een bruiloftboek. Tip: heeft het aanstaande bruidspaar jonge kinderen? Dan is het bruiloftboekje voor kids een leuke cadeautip!

3. Een terugblik naar alle mooie momenten

De tijd vliegt als je het leuk hebt! En zeker voor het bruidspaar tijdens hun grote dag. Daarom vind je bij ons diverse originele huwelijkscadeaus voor je vriendin en haar kersverse man om terug te blikken op alle mooie moment van de bruiloft. Geef bijvoorbeeld een blanco plakboek cadeau of bewaarbundel trouwkaartjes om alle felicitatiekaartjes mee te kunnen bewaren. Een andere leuke tip is een wedding memories invulboek!

Leg herinneringen van de huwelijksreis vast

Veel mensen beantwoorden de vraag: “Hoe was jullie huwelijksreis?” met één allesomvattend antwoord: onvergetelijk! Maar de huwelijksreis wordt pas écht onvergetelijk op het moment dat je dit vastlegt in bijvoorbeeld een reisdagboek. Een bijzonder en origineel trouwcadeau voor je beste vriend(in) om alle trouwreis herinneringen in te bundelen en koesteren.

Liever een cadeau met een algemenere insteek?

Wil je je beste vriendin het liefst verrassen met een huwelijkscadeau dat niet gerelateerd is aan haar trouwerij? Ook dan hebben we een aantal originele cadeaus die gegarandeerd goed in de smaak vallen voor zowel de bruid als bruidegom.

4. Maak het persoonlijk met een vriendenboek

Een vriendenboek is leuk om te geven namens een vriendengroep. Iedereen kan er iets in opschrijven, of het nu een herinnering van vroeger is of een wens voor het huwelijk. Het is persoonlijk, origineel, uniek én het vormt een mooi geschenk namens een grote groep vrienden. En zeker wanneer jullie al langer bevriend zijn en elkaar al jarenlang kennen biedt een vriendenboek een prachtige herinnering waar het bruidspaar ongetwijfeld nog vaak in gaat terugbladeren.

5. Streep dat maar van je bucketlist af!

Het ultieme cadeau voor de bruiloft van je vriendin en haar man? Verdiep je eens in onze ruime keuze bucketlist boeken. Zo kun je bijvoorbeeld een koppels bucketlist boek als huwelijkscadeau geven, dit is niet alleen leuk voor je beste vriendin, maar ook voor haar echtgenoot. Samen hebben ze prachtige herinneringen overgehouden aan de bruiloft, maar dat betekent natuurlijk niet dat het hierbij ophoudt. Sterker nog: het tegendeel is juist waar!

Dat je beste vriendin en haar man hun liefde hebben bezegeld met een huwelijk is het startpunt van nog vele mooie momenten die ze in de toekomst samen gaan beleven. Een bucketlist boek is daarom het ultieme cadeau, want dit geeft het kersverse bruidspaar nog meer inspiratie om te genieten van hun toekomst samen.

Meer Cadeau Inspiratie Trouwen

Het gewenste bruiloftscadeau (nog) niet gevonden?

Ben je nog niet overtuigd van de huwelijkscadeaus en tips die we met je hebben gedeeld? Geen paniek! Op onze cadeau inspiratie pagina vindt je nog voldoende inspiratie voor het perfecte cadeau! We bieden naast de zojuist genoemde invulboeken nog tal van andere leuke en originele cadeaus aan in onze webshop. Daarnaast vullen we onze bestaande collectie regelmatig aan met nieuwe producten, voor zowel mannen als vrouwen. Ontdek nu het nu zelf!

Bekijk alle cadeauboeken

Invulboekjes.nl

Vragen over dit artikel

Invulboekjes.nl

Eerder bekeken door jou

Invulboekjes.nl

Wat zeggen onze klanten?

Snelle levering, netjes ingepakt, ben helemaal tevreden

Review over Invulboekjes van: AmberVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 08-02-2023

Leuke vormgeving, snelle verzending en als kers op de taart een klein presentje.

Review over Invulboekjes van: DanaVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 09-02-2024

Mooie kaartjes, snelle levering en handig die gratis leuke stickers erbij!

Review over Invulboekjes van: EmilyVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 11-02-2024

Snelle levering, super originele en leuke cadeautjes voor elke gelegenheid!

Review over Invulboekjes van: EllyVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 14-02-2024

Heel tevreden, goede en snelle service!

Review over Invulboekjes van: SeverinneVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 15-02-2024

Invulboekjes.nl
Review Slider Image