Klassenboek

Enige resultaat

(1)
19,99
Op voorraad

Dé tip voor leerkrachten: houd een klassenboek bij!

Juffen en meesters opgelet, want dit boek is speciaal voor jullie! In het klassenboek kun je namelijk alle leuke wetenswaardigheden over je klas bijhouden en natuurlijk is er volop ruimte voor foto’s van je klas. Door meerdere jaren een klassenboek bij te houden, leg je je herinneringen aan al die leuke, bijzondere en opmerkelijke leerlingen vast. Als leerkracht wil je dit echt op je bureau hebben liggen.

De voordelen van een klassenboek

Een klassenboek invullen is best heel handig als je voor de klas staat. Je kunt er namelijk alle bijzonderheden over je klas van dat schooljaar in bijhouden. Handig, want zo heb je alle informatie bij elkaar en mocht het nodig zijn, dan kun je eerdere gegevens snel weer terugvinden.

Maar behalve dat een klassenboek bijhouden heel praktisch is, is het vooral heel erg leuk! In het klassenboek vind je niet alleen vragen over je klas, maar ook over jezelf. Want waarom ben je eigenlijk docent geworden?

Een ander groot voordeel van een klassenboek is dat je deze meerdere jaren kunt gebruiken, zodat je een mooi overzicht maakt van de schooljaren waarin en de klassen waaraan je les hebt gegeven. Vul in hoe het schooljaar verliep, welke uitjes je maakte met je klas en welke bijzondere en mooie momenten er waren. Uiteraard is er veel ruimte voor foto’s – niet alleen van je klas, maar ook van jezelf en je collega’s.

Geef een klassenboek cadeau

Ken je iemand die net als docent is afgestudeerd of binnenkort zijn of haar diploma haalt? Geef een klassenboek cadeau! Een klassenboek is een fantastisch cadeau voor iedere leerkracht, dus ook iemand die al langer voor de klas staat, zal hierdoor aangenaam verrast zijn.

Het bijzondere aan een klassenboek is namelijk dat er een unieke en tastbare herinnering gecreëerd wordt aan al die mooie jaren voor de klas. Je geeft dus niet zo maar een praktisch invulboek cadeau, maar een waardevol document waarin na het invullen nog jarenlang in teruggebladerd kan worden.

Een klassenboek kopen

Een klassenboek kopen kan makkelijk en snel op invulboekjes.nl. Je plaatst je bestelling en wij zorgen ervoor dat het klassenboek zo spoedig mogelijk bij jou thuis bezorgd wordt. Haal je je pakketje liever op bij een pick up point van jouw keuze? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Bestellen bij invulboekjes.nl betekent dat we snel leveren en dat je zelf bepaalt hoe en wanneer je betaalt. Dat kan namelijk voor- of achteraf met iDeal, PayPal, AfterPay, Apple Pay of creditcard. Wel zo makkelijk, toch?

De waardering van www.invulboekjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 9470 reviews.