11 minuten leestijd

Leuke valentijns cadeautjes voor je vriendje

Veel mensen zijn van mening dat het eigenlijk iedere dag Valentijnsdag zou moeten zijn. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat je je vriendje op 14 februari niet extra mag verrassen met een attent geschenk in de vorm van een leuk valentijnscadeau.

Wil jij je vriendje met Valentijnsdag een cadeau geven waarmee je hem kunt laten zien dat je veel om hem geeft? Dan hoef je niet gelijk te denken aan een groot of duur cadeau. Sterker nog: een klein cadeau dat persoonlijk, origineel en weloverwogen is heeft een veel grotere kans van slagen.

Ben je op zoek naar een betekenisvol cadeau voor je vriendje, en vind je het belangrijk dat je hier een persoonlijke knipoog aan kunt geven? Dan vind je in ons assortiment een veelzijdige keuze aan valentijnscadeaus voor je vriend.

Populaire valentijnscadeaus voor je vriend

Zet op Valentijnsdag jouw vriend in het zonnetje en verras hem met een persoonlijk invulboek uit onze collectie. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een selectie gemaakt met persoonlijke en liefdevolle cadeaus die zeker in de smaak vallen. Vind je het lastig om te bepalen welk cadeau het leukste is? Laat ons je helpen en ontdek onze selectie populaire leuke valentijns cadeautjes voor je vriendje.

Bundel jullie mooiste reizen

Hebben jullie in de tijd dat jullie samen zijn al een aantal mooie reizen gemaakt? Of zijn jullie beide reislustige types die in de toekomst graag samen de wereld willen ontdekken? Dan is een reisdagboek een leuk valentijnscadeau voor je vriend. Je kunt deze vooraf zelf al vullen met herinneringen en foto’s van jullie trips, of een lijst toevoegen van landen die nog op jullie bucketlist staan. Zo kun je er je eigen stempel op drukken om het extra persoonlijk te maken.

Reisdagboeken

Tegoedbonnen voor de liefste partner

Zit je er aan te denken om je geliefde een activiteit of een dagje weg cadeau te geven? En wil je dit graag op een originele manier aan hem overbrengen? Dan is een tegoedbon voor de liefste partner een leuke manier om dit aan hem te overhandigen. Je kunt er voor kiezen om de bon op 14 februari te geven, maar je kunt deze natuurlijk ook eerder geven zodat hij hem op Valentijnsdag kan incasseren! Hét perfecte mannen cadeau voor valentijn wat ons betreft.

Mooie momenten koesteren in een persoonlijk boek

Wil je met Valentijnsdag je vriend verrassen met een cadeau dat je grotendeels zelf hebt vormgegeven? Dan is een plakboek een originele kanshebber! Maak een eigen verzamelboek met persoonlijke herinneringen en dierbare foto’s van jullie samen. Schrijf, teken, plak en versier het boek helemaal zoals jij het mooi vindt. Een persoonlijker cadeau bestaat bijna niet!

Plakboeken

Bucketlist boek voor koppels

Een ander leuk invulboek dat bij uitstek geschikt is als leuk valentijns cadeautje voor je vriendje is een bucketlist boek voor koppels! Hierin kunnen jullie samen eindeloos veel inspiratie uit op doen. Zo staan er in het boek ruim 250 dingen die jullie samen kunnen gaan ondernemen, maar er is ook voldoende ruimte om zelf leuke activiteiten of momenten toe te voegen. Als dat geen romantisch cadeau is weten wij het ook niet meer!

Nog meer inspiratie nodig? Dan is het f*ck-it list book voor koppels ook een leuk geschenk. Het boek staat bomvol leuke tips, romantische quotes en testjes die jullie samen kunnen uitvoeren. Geniet van de tijd die jullie samen doorbrengen en koester deze mooie herinneringen met dit speciale invulboek.

Hét valentijnscadeau voor je vriend: waarom ik van je hou!

Aan welke zin mag het absoluut niet ontbreken op Valentijnsdag? Precies: ik hou van je! Ongetwijfeld zeg je dit al vaak genoeg tegen je partner, maar weet hij ook waarom je van hem houdt? Met het boek Waarom ik van je hou kun je de eindeloze redenen die je hebt opschrijven en vereeuwigen.

Het boek biedt ruimte om je eigen gedachten op te schrijven, maar er staan ook grappige, romantische en diepgaande opdrachten voor jullie samen in. Zo is het niet alleen een valentijnscadeau voor je vriend, maar eigenlijk ook een beetje voor jullie samen. Hetzelfde geldt voor het boek 999 vragen aan je partner. Leer elkaar nog beter kennen en beleef eindeloos veel plezier aan 368 pagina’s bomvol met verrassende, grappige en leuke vragen.

Ben je niet verliefd geworden op één van onze suggesties?

We hopen dat je tussen al onze cadeau-ideeën een invulboek hebt gevonden dat aan al je wensen voldoet. Wij denken graag met je mee zodat jij en je vriendje de Valentijnsdag kunnen vieren die jullie allebei verdienen.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor originele en liefdevolle cadeaus? Verdiep je in de eindeloze invulboeken en andere leuke producten in onze webshop. Een valentijnscadeau voor mannen vinden hoeft niet lastig te zijn, als je maar weet in welke webshop je moet zoeken. Daarom ben je bij Invulboekjes.nl absoluut aan het juiste adres voor jouw valentijn.

Invulboekjes.nl

Vragen over dit artikel

Invulboekjes.nl

Eerder bekeken door jou

Invulboekjes.nl

Wat zeggen onze klanten?

Snelle levering, netjes ingepakt, ben helemaal tevreden

Review over Invulboekjes van: AmberVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 08-02-2023

Leuke vormgeving, snelle verzending en als kers op de taart een klein presentje.

Review over Invulboekjes van: DanaVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 09-02-2024

Mooie kaartjes, snelle levering en handig die gratis leuke stickers erbij!

Review over Invulboekjes van: EmilyVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 11-02-2024

Snelle levering, super originele en leuke cadeautjes voor elke gelegenheid!

Review over Invulboekjes van: EllyVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 14-02-2024

Heel tevreden, goede en snelle service!

Review over Invulboekjes van: SeverinneVlag
Geverifieerde klant via WebwinkelKeur op 15-02-2024

Invulboekjes.nl
Review Slider Image