Deskplanners

Toont alle 8 resultaten

Op het werk zijn we vaak druk met afspraken. Een belletje hier, een meeting daar, de dag is zo voorbij. Om het overzicht te houden in alle afspraken op kantoor, is het hebben van een deskplanner essentieel. De leukste deskplanners koop je online.


Waarom een deskplanner?

Een deskplanner lijkt in feite op een dagplanner, maar dan toegespitst op je werk. Onze dagen zijn vaak volgepland met afspraken en deadlines. Het is niet te doen om alles te onthouden. Een deskplanner is daarom handig om afspraken niet te vergeten. In een deskplanner noteer je alle afspraken, deadlines en telefoontjes die je moet plegen.

Hoe gebruik je een deskplanner?

Je kan een deskplanner gebruiken op een manier waarop jij dat wil. Dat zal voor iedereen anders zijn. Wel zijn er natuurlijk een aantal handige tips waarop je het beste uit je deskplanner kan halen.

  • Werk met kleuren. Het is handig om onderscheid te maken tussen verschillende taken, bijvoorbeeld telefonische afspraken, fysieke afspraken en deadlines. Op die manier kan je makkelijk en snel overzien hoe je dag eruit gaat zien.
  • Maak onderscheid tussen belangrijke taken die prioriteit hebben en minder belangrijke taken die nog wel even kunnen wachten. Op die manier zie je direct in je deskplanner welke taken belangrijk zijn en waar je direct mee aan de slag moet.
  • To-do lijstjes kan je prima noteren in je deskplanner. Wil je daar liever een aparte planner voor, hebben wij ook een to do planner in ons assortiment zitten. Het voelt goed om aan het eind van de dag allerlei taken te kunnen afstrepen.

Een deskplanner is dus handig om snel en overzichtelijk te hebben wat je de werkdag allemaal te doen staat. Naast een deskplanner kan je daar ook een werkplanner voor gebruiken. Deze is gemakkelijk online via onze website te bestellen. Meestal kan de bestelling de volgende dag al bezorgd worden. We leveren bij jou thuis of op kantoor, wat voor jou het makkelijkst is.

De waardering van www.invulboekjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 9482 reviews.