Fyllbooks Invulboeken voordeelset ‘Opgroeien’ – Jungle

Complete set van 4 prachtige invulboeken voor de zwangerschap t/m school

84,8399,80

Je bespaart 15%

Fyllbooks Mijn 9 maanden dagboek - Jungle

 • Leg eenvoudig alle mooie momenten en bijzondere gebeurtenissen tijdens je zwangerschap vast met behulp van het zwangerschapsdagboek
 • Maak nu een fantastisch herinneringsboek! Beleef deze bijzondere momenten later opnieuw, je zult jezelf dankbaar zijn
 • Je vult het boek gemakkelijk in aan de hand van vaste weken. Het invullen loopt door tot en met de geboorte, met onder andere jouw bevallingsverhaal
 • Er is gedacht aan voldoende ruimte voor mooie foto's, zoals memorabele buikfoto's met de datum. Geschikt voor alle gezinssamenstellingen.
 • Extra invulruimtes met onder andere; baby-klaar checklist, babynamen top 10, vluchtkoffer checklist, zwangerschapsverhaal, bevallingsverhaal en nog véél meer!
 • Dit negen maanden dagboek liever personaliseren? Klik hier

Fyllbooks Kraambezoekboek - Jungle

 • Maak eenvoudig een blijvende herinnering aan het kraambezoek!
 • Laat de gasten hun eerste indrukken en de gelukswensen voor jullie en het kleintje in het boek schrijven
 • Er is invulruimte voor 66 gasten, inclusief eigen ruimte voor de kraamverzorgende en verloskundige
 • Leuke extra pagina's zoals "Dit ben ik" en "Over mij en ons gezin"
 • Geschikt voor alle gezinssamenstellingen
 • Dit kraambezoekboek liever personaliseren? Klik hier.

Fyllbooks Babyboek Mijn eerste jaar - Jungle

 • Leg de groei, mijlpalen en bijzondere momenten uit het eerst jaar van je kindje vast in dit persoonlijke babyboek
 • Er is ruimte voor waardevolle foto's, mooie momenten en verhalen
 • Vul eenvoudig in en er ontstaat een prachtig en compleet babyboek vol mooie mijlpalen en herinneringen van het eerste jaar
 • Maak een tastbare herinnering voor later, je zult jezelf dankbaar zijn
 • Geschikt voor alle gezinssamenstellingen met partner en alleenstaande mama's
 • Dit babyboek liever personaliseren? Klik hier.

Fyllbooks Mijn schoolfotoboek - Jungle

 • Ruimte voor 12 portret- en klassenfoto's
 • Door de 12 vrij invulbare jaren is het boek geschikt voor foto's van o.a.; peuterspeelzaal en basisschool
 • Per schooljaar plek voor bijzondere herinneringen en extra's als foto's en knutselwerkjes
 • Vul aan de hand van leuke vragen alle hoogtepunten in van het schooljaar
 • Het wordt een prachtig herinneringsboek voor nu en later!
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding!

 • Gratis stickervel (44 stickers) bij je bestelling*
 • Gratis bezorging vanaf 30,-
 • 60 dagen bedenktijd: niet goed, geld terug garantie
 • Klantbeoordeling 9,3/10

Pre-order: rond maandag 20 mei uit voorraad leverbaar

Grote of zakelijke bestelling?

Invulboekjes.nl

Highlights van Fyllbooks Invulboeken voordeelset ‘Opgroeien’ – Jungle

 • Set van 4 prachtige invulboeken
 • Koester herinneringen. Bewaar & leg vast in deze prachtige invulboeken set!
 • Extra voordelige bundel: je bespaart direct 15%
Invulboekjes.nl
 • Vóór 23.30 uur besteld, morgen in huis*
 • Gratis bezorging vanaf 30,- (NL)
 • Gratis stickervel bij je bestelling*
 • Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf

Fyllbooks Invulboeken voordeelset ‘Opgroeien’ – Jungle

Fyllbooks Mijn negen maanden dagboek:
Gefeliciteerd, je bent zwanger! Negen maanden lang draag je een klein mini mensje in je buik. Zwanger zijn is een hele bijzondere periode in je leven vol emoties en veranderingen. Voor de één is het volop genieten en voor de ander is het heftig of ontzettend emotioneel. Hoe je de negen maanden ook ervaart, ze zijn ontzettend bijzonder en vooral emotioneel, met dit invulboek kun je die gevoelens en gedachtes kwijt op papier. Zo is het erg waardevol voor tijdens de zwangerschap, maar ontstaat er tegelijk ook een dierbare herinnering voor later.

In het zwangerschapsdagboek kun je de bijzondere en mooie momenten vast leggen, maar ook in de zware fases kun je je gevoelens kwijt. Voorin het boek kun je alles kwijt over het moment waarop je wist dat je zwanger was. Verder is er plek voor je verwachtingen, plannen, buikfoto’s en belangrijke afspraken. Het is dus eigenlijk een dagboek, agenda en herinneringsboek in één!

Vanaf het eerste trimester kun je aan de hand van vragen invullen hoe je je voelt, waar je last van hebt, van geniet, maar ook specifieke onderwerpen komen aan bod. Je geeft in het invulboek iedere 2 weken een update aan de hand van de invulvragen. Na elk trimester kun je ronduit vertellen hoe het is verlopen en wat je verder allemaal nog kwijt wilt. Ook is er tussendoor plek voor foto’s, plaatjes of eigen inbreng. Je lijf doet iets bijzonders en je bent zo ontzettend sterk. Hier mag je trots op zijn en ook later mag dit niet vergeten worden.

Door het negen maanden boek heen is er verder aandacht voor onderwerpen die echt niet mogen ontbreken zoals de bekendmaking, babynamen, het bevalplan, een checklist voor als de baby komt en de vluchtkoffer. Het is dus niet alleen een dagboek, maar ook een ontzettend fijn hulpmiddel waar je alles in kwijt kunt! Een echte musthave voor iedere zwangere vrouw.

Leuk om cadeau te geven aan iemand die zwanger is, maar ook erg waardevol om jezelf cadeau te doen als je een wondertje verwacht. Maak van deze bijzondere periode een unieke herinnering voor later met dit prachtige negen maanden dagboek!

Fyllbooks Kraambezoekboek:
Gefeliciteerd! De kleine is geboren en je kunt lekker gaan genieten samen. Na de geboorte begint de kraamtijd, dit is een prachtige fase, maar kan soms overweldigend zijn. Je wilt optimaal genieten van je kleine wondertje, maar tegelijk ben je ook herstellende. En dan zijn er ook nog nieuwsgierige familieleden en vrienden die langs willen komen om de newborn te bewonderen. Je kunt natuurlijk niet wachten om ze de kleine te laten zien, want het is zo ontzettend bijzonder dat je net een klein mensje op de wereld hebt gezet. Met een kraambezoekboek creëer je een blijvende herinnering van deze prachtige tijd.

Voorin het kraambezoekboek is er plek om alles over de kleine op te schrijven, zijn of haar naam, kenmerken, kleur haar en nog veel meer! Ook kan het geboortekaartje natuurlijk niet ontbreken. En ook het gezin krijgt een plekje in het boek, er is ruimte voor een foto, vrije invulling en weetjes. De verloskundige en kraamverzorgende wil je niet vergeten, ook aan hen is gedacht. Zij kunnen hun herinneringen en wensen voor jullie en de kleine kwijt. Ten slotte kun je alle kraamcadeautjes opschrijven, zo heb je een mooi overzicht. Want van wie kreeg je dat leuke knuffeltje ook al weer? Schrijf het op, dat is ook nog eens ontzettend leuk voor later.

Uiteraard kan al het kraambezoek een lieve, leuke en/of fijne wens achterlaten voor jullie en de kleine! Verder kunnen zij kwijt wat ze dachten toen ze de kleine voor het eerst zagen, wat ze later met hem of haar willen gaan doen en wat ze willen meegeven. Er is ruimte voor maar liefst 66 gasten. Achterin het kraamboek kun je ook nog bijzondere foto’s kwijt van de baby met het kraambezoek. Verder is er plek voor een mooie herinnering en een terugblik op de kraamtijd. Kortom een compleet kraambezoekboek!

Laat al je dierbaren in dit invulboek schrijven en plak er foto’s in om de kraamtijd onvergetelijk te maken. Leuk om cadeau te geven aan iemand die zwanger is, maar ook erg waardevol om jezelf cadeau te doen als je een wondertje verwacht. Maak van deze bijzondere periode een unieke herinnering voor later met dit prachtige kraambezoekboek! Echt een musthave voor alle kersverse ouders.

In dit kraamboek wordt niet gesproken over papa en mama, maar over het gezin. Het is dus geschikt voor alle gezinssamenstellingen.

Fyllbooks Babyboek Mijn eerste jaar:

Gefeliciteerd met de kleine spruit! Het eerste jaar van je kleintje gaat supersnel voorbij. De tijd gaat zo hard en voordat je het weet zijn ze groot.. De grote en bijzondere momenten onthoud je natuurlijk, maar de kleine details van de ontwikkeling, grappige momenten en details worden snel vergeten. Leg ze daarom vast voor later zodat je ze nooit meer vergeet en samen terug kunt lezen als je kindje wat groter is! Maak een tastbare herinnering voor later, en een mooi en duidelijk overzicht van het eerste jaar van de kleine.

In dit ‘Mijn eerste jaar’ babyboek kun je eerst kort vertellen over de zwangerschap, bevalling en geboorte. Na de geboorte begint de kraamtijd en dit kan soms overweldigend zijn wanneer je net een wondertje op de wereld hebt gezet. In het invulboek is er daarom plek om deze periode samen te vatten, zodat je dit nooit meer vergeet. Daarna kan het vertellen over de kleine beginnen; de eerste dag mag natuurlijk niet ontbreken. Hierbij kunnen vragen worden ingevuld, is er plek voor een foto en kan er ronduit geschreven worden over hoe de eerste dag met jouw kleine was. Dit kan daarna ook bij één week oud, één maand oud en wordt daarna maandelijks herhaald.

In dit baby invulboek houd je bij hoe het gaat met de kleine, wat het fijnste moment was, wat voor baby hij of zij is en hoe het eten en slapen gaat.  Maar ook specifieke onderwerpen zoals de favoriete knuffel, speelgoed en de eerste verjaardag komen aan bod. Dat zijn toch wel de leukste dingen om later terug te lezen! Ook is er bij elke fase plek voor een foto en ruimte voor een verhaal over de afgelopen maand. Achterin het boek zijn de groei, slaap, bijzondere herinneringen en mijlpalen nog bij te houden. Ten slotte is hier nog extra plek voor waardevolle foto’s en mooie momenten.

Het is niet moeilijk om dit invulboek te vullen, iedereen kan het – ook als je niet zo creatief bent! Aan de hand van toepasselijke vragen, de overzichtelijke fases en belangrijke mijlpalen is het voor jezelf én de kleine leuk en waardevol om het boek in te vullen. Zo krijg je een prachtig en compleet babyboek vol mooie mijlpalen en herinneringen van het eerste jaar zodat alle waardevolle herinneringen nooit verloren gaan.

Fyllbooks Mijn schoolfotoboek:

Op zoek naar een leuk én tijdloos schoolfotoboek? Dan is dit schoolfotoboek van Fyllbooks zeker iets voor jou! In het schoolfotoboek is ruimte voor alle schoolfoto’s vanaf de peuterspeelzaal tot basisschool.

In het schoolfotoboek van Fyllbooks is ruimte voor alle schoolfoto´s, klassenfoto´s en leuke individuele foto’s van je kindje. In het boek zitten 12 vrij invulbare schooljaren. Dit zouden 4 jaren op de opvang/peuterspeelzaal/kinderdagverblijf kunnen zijn en 8 jaren op de basisschool. Je kunt beginnen in het jaar dat je wilt en het is bruikbaar als je kindje een jaar moet overdoen of een klas mag overslaan.

Voor in het schoolfotoboek is er plek voor 12 pasfoto’s vanaf het eerste jaar tot groep 8, van 1 tot 12 jaar. Op deze manier kun je goed zien hoe je kleine verandert qua uiterlijk.

Daarna is er in dit handige boek per schooljaar plek voor de alom bekende klassenfoto, hierbij kunnen natuurlijk ook alle namen genoteerd worden. Zo leuk voor later! Verder mag de portret foto natuurlijk niet ontbreken en ook informatie over de school, het jaar, de leraren en klas kunnen worden genoteerd. Daarnaast is er nog ruimte voor de mooiste herinneringen van het schooljaar. Dit kunnen foto’s, knutselwerkjes of briefjes zijn. Om het helemaal compleet te maken, kun je hierbij ook nog wat opmerkingen toevoegen. Ten slotte kan er aan de hand van leuke vragen nog een mooi overzicht worden gemaakt van het schooljaar. Zo kan er in het kort worden verteld over het schooljaar, kan er aangegeven worden wat er is geleerd en wat het mooiste moment van het jaar was. Natuurlijk mogen de beste vriendjes en vriendinnetjes niet ontbreken. Alle mooie herinneringen kunnen zo aan de hand van foto’s en verhalen, het beschrijven van klasgenoten en het beantwoorden van de toepasselijke vragen worden gebundeld en zo ontstaat er een prachtig en uniek herinneringsboek van de basisschooltijd van je kindje.

Het schoolfotoboek van Fyllbooks heeft een monochroom design en is verder voorzien van een strakke maar speelse vormgeving. Het boek is door de harde cover goed beschermd. De pagina’s zijn lekker stevig zodat de foto’s goed ingeplakt kunnen worden.

Doordat het boek ruimte biedt voor foto’s en verder vol staat met andere leuke en interessante vragen wordt het een schoolfotoboek vol herinneringen en grappige en mooie feiten over de tijd van jouw kind op (eventueel de peuterspeelzaal en) de basisschool!

Inhoud van het schoolfotoboek:

 • Dit schoolfotoboek is van…
 • Mijn pasfoto’s (overzicht van alle individuele pasfoto’s van alle schooljaren)
 • 12 x Ieder schooljaar ruimte voor: informatie en leuke weetjes over dat schooljaar, andere bijzondere momenten en plek voor leuke foto’s, de klassenfoto, namen van klasgenoten, de portretfoto en andere leuke herinneringen.

Specificaties

Kleur

Jungle

Artikelnummer

FYLL07

Invulboekjes.nl

0 beoordelingen voor Fyllbooks Invulboeken voordeelset ‘Opgroeien’ – Jungle

0 / 5.0

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Verzending & Retour

Bezorging van je bestelling

Bekijk de actuele levertijd melding bovenaan deze pagina bij het product. De bestelling wordt op jouw aangegeven thuis- of werkadres bezorgd door PostNL of DHL. Je kunt ook kiezen voor een DHL- of PostNL afhaalpunt in de buurt.

Ruilen & retourneren

Wil je een product ruilen? Stuur het product retour en plaats een nieuwe bestelling. Wil je een product retourneren? Dit kan binnen de verlengde zichttermijn van maar liefst 60 dagen.

Getoonde accessoires op afbeeldingen

Alle producten worden zonder eventueel afgebeelde accessoires geleverd, zoals bijvoorbeeld stickervellen, decoratie of washi tape etc. Als er wél accessoires worden meegeleverd met het product, dan is dit uitdrukkelijk vermeld in de productomschrijving.

Veilig & vertrouwd winkelen

Invulboekjes.nl wordt actief gecontroleerd én is gecertificeerd door de onafhankelijk partij Stichting WebwinkelKeur. Zo doen we er alles aan zodat jij veilig kunt shoppen. Bekijk ons: keurmerk en 14.000+ klantreviews.
webwinkelkeur logo

Handige accessoires

Wenskaarten

Bekijk alle Wenskaarten

Fyllbooks Stickervel Voor De Liefste (2)

Stickers

Bekijk alle Stickers

Fotoplakkers

Bekijk alle Fotoplakkers

Washi tape

Bekijk alle Washi tape

Figuurponsen

Bekijk alle Figuurponsen

Etuis

Bekijk alle Etuis

Design papier

Bekijk alle Design papier

Stabilo Boss Markeerstiften Pastel assorti - 6 stuks - invulboekjes (1)

Schrijfwaren

Bekijk alle Schrijfwaren

Bureau accessoires

Bekijk alle Bureau accessoires

Stationery

Bekijk alle Stationery

4027521523425 (8)

Scharen

Bekijk alle Scharen

Jungle

Fyllbooks Invulboeken voordeelset ‘Opgroeien’ – Jungle

84,83